Futbol

L'Osasuna presentarà una "queixa formal" per l'arbitratge del partit que ha perdut contra el Sevilla

L'Osasuna presentarà una "queixa formal" per l'arbitratge del partit que ha perdut contra el Sevilla

Actualitzat

La junta directiva de l'Osasuna ha anunciat mitjançant un comunicat que presentarà una "queixa formal" per l'arbitratge "patit" en el partit d'aquest diumenge contra el Sevilla. El club ha manifestat "indignació" per l'"actuació arbitral", que al seu parer ha perjudicat l'Osasuna, que ha perdut per 3-4 a El Sadar en el partit de l'última jornada de la primera volta de la Lliga.

L'Osasuna ha assenyalat que "entén que el criteri emprat per l'àrbitre ha perjudicat notòriament" l'equip de Petar Vasiljevic, "que li ha impedit, com a mínim, puntuar en un partit de vital importància."

"Decisions com obviar l'empenta que Oriol Riera ha rebut en el tercer i decisiu gol visitant, assenyalar un fora de joc inexistent a Rivière sense que ho indiqués l'assistent, que tenia una millor visió de l'acció, o el criteri desigual amb el qual s'han sancionat les faltes i targetes han influït notòriament en l'esdevenir del compromís", ha denunciat l'Osasuna.

L'entitat "rojilla" ha indicat que el club "sempre ha respectat la Lliga i al Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Reial Federació Espanyola de Futbol", però ha destacat que "no obstant això, exigeix que se'l tracti amb aquest mateix respecte per poder competir en igualtat de condicions amb els adversaris". Per això, el club navarrès ha anunciat que presentarà una "queixa formal a les instàncies pertinents".

Al final del partit, Oriol Riera, un del jugadors de l'Osasuna que han vist targeta per protestar insistentment a l'àrbitre, ha fet unes dures declaracions en les quals exigia respecte: "No som un equip de la capital, ni de Barcelona, però ens hi juguem molt i ens mereixem que ens tractin igual que als altres", ha dir el jugador català.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut