Joaquín Caparrós s'ha estrenat amb derrota a la banqueta del Leganés (EFE)

L'Osasuna no reacciona al camp del Leganés i cau a Butarque en l'estrena de Joaquín Caparrós (2-0)

El Leganés suma la primera victòria de la temporada a casa amb un doblet de Robert Ibáñez, que ha aigualit el debut del tècnic andalús a la banqueta del conjunt navarrès

Aquest dilluns s'ha jugat a Butarque l'últim partit de la 12a jornada de Primera Divisió i el Leganés agafa aire després de derrotar l'Osasuna per 2 a 0. El protagonista del partit ha estat el valencià Robert Ibáñez, que juga a l'equip madrileny cedit pel València i que amb un doblet ha aigualit l'estrena de Joaquín Caparrós a la banqueta del conjunt navarrès.

En el minut 6, Robert ha obert el marcador i, en la segona part, concretament en el minut 57, ha establert el 2 a 0 definitiu. Amb la primera victòria de la temporada com a local, el Leganés visitarà dissabte que ve l'Espanyol amb 13 punts, dos menys que l'equip blanc-i-blau. L'Osasuna continua enfonsat en la penúltima posició i en zona de descens, amb només 7 punts de 36 possibles.