Primera Divisió

L'Osasuna i el Betis avorreixen els espectadors del Reyno de Navarra, que veu com el seu equip és cuer (0-0)

Osasuna i Betis han empatat a zero en un partit equilibrat i amb poques ocasions de gol. Els navarresos continuen negats de cara al gol mentre que els andalusos, en zona europea, haurien pogut guanyar amb una mica més de punteria. L'empat deixa cuer l'Osasuna. El Saragossa s'ha imposat al Granada en un partit que ha dominat des del principi. Al minut 3 Helder Postiga ha obert el marcador i als 27 Víctor Rodríguez ha incrementat el marge. A la segona meitat El Arabi ha retallat distàncies per als locals.

Osasuna i Betis han empatat a zero en un partit equilibrat i amb poques ocasions de gol. Els navarresos continuen negats de cara al gol mentre que els andalusos, en zona europea, haurien pogut guanyar amb una mica més de punteria. L'empat deixa cuer l'Osasuna.

Granada, 1 -Saragossa, 2

El Saragossa s'ha imposat al Granada en un partit que ha dominat des del principi. Al minut 3 Helder Postiga ha obert el marcador i als 27 Víctor Rodríguez ha incrementat el marge. A la segona meitat El Arabi ha retallat distàncies per als locals. El Saragossa es situa en zona tranquil.la amb nou punts mentre que el Granada en té vuit.

Getafe, 0 -Llevant, 1

Motiu d'estudi el Llevant de Juan Ignacio Martínez. Té uns dels pressupostos més baixos de la Lliga, juga a Europa i amb la victòria d'aquest diumenge a Getafe es situa cinquè amb 13 punts. S'ha d'admetre que els locals hi han posat el futbol i les millors ocasions, però no se n'han sortit amb l'ofici i l'eficàcia dels granotes, que continuen sorprenent tothom.

Un golàs de Michel des de fora de l'àrea en el minut 86 ha deixat gelat el Coliseum Pérez, que esperava veure la tercera victòria seguida del seu equip. I el que han vist és la primera del Llevant a domicili.