L'àrbitre va decidir anul·lar el partit per la neu (@CAOsasuna)
Futbol

L'Osasuna denunciarà el Nàstic per "incompareixença" i reclamarà els tres punts del partit

El club de Pamplona denunciarà els tarragonins per no "col·laborar en el compliment del reglament" i no facilitar que el partit es faci en les pròximes 24 hores

Actualitzat

L'Osasuna ha decidit denunciar el Nàstic de Tarragona per incompareixença i reclamarà els tres punts del partit que tots dos equips havien de jugar a El Sadar aquest divendres. El partit es va suspendre per la nevada que va caure abans de començar.

El conjunt de Pamplona presentarà un recurs a Competició per "incompliment del reglament, d'acord amb el que s'exposa a la circular núm. 5, disposició dissetena, de la Reial Federació Espanyola, ja que el Nàstic no va col·laborar en el seu compliment en impossibilitar que el partit es jugués dins les vint-i-quatre hores següents".

El comunicat de l'Osasuna manifesta que "si es tracta de competicions de caràcter professional, i per no incrementar els problemes derivats de l'ajustat calendari oficial, en els supòsits en què l'àrbitre suspengui un partit abans del seu començament o de la seva fi, l'equip visitant procurarà quedar-se a la localitat on té lloc l'esdeveniment perquè, si cessa la causa que va motivar tal suspensió, la trobada es faci dins de les vint-i-quatre hores següents".

En una entrevista a Catalunya Ràdio, el director general de l'equip grana, Lluís Fàbregas, ja va avançar divendres que el partit no es jugaria avui dissabte. "No es pot jugar dissabte, s'ha de tornar a plantejar perquè és una decisió que ha de prendre la Federació, la Lliga i els operadors de televisió, que s'han de posar d'acord i també els dos clubs; tenim dies al davant, no tenim previst jugar a curt termini", va assegurar.

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut