el veterà Dirk Nowitzki, amb 13 punts, s'ha sumat a la festa de demolició dels Lakers (Reuters)
Bàsquet

Los Angeles Lakers reben una pallissa històrica a Dallas (122-73)

La franquícia californiana ha encaixat la derrota més severa de la seva història a la pista dels Dallas Mavericks (122-73), fins fa poc el pitjor equip de la temporada

Actualitzat

L'inici de temporada de Los Angeles Lakers amb Luke Walton a la banqueta feia presagiar que la històrica franquícia californiana viuria un any de ressorgiment després d'un trienni negre. Res més lluny de la realitat. Tres mesos després, els Lakers estan enfonsats en la classificació després d'haver encaixat set derrotes en els últims vuit partits.

L'última, a més, ha estat especialment dolorosa. No només perquè s'ha produït a la pista dels Dallas Mavericks (122-73), fins ahir el pitjor equip de la Conferència Oest, sinó perquè, amb una diferència de 49 punts, és la pitjor pallissa encaixada mai pels Lakers.

Ironies del calendari, aquesta derrota ha arribat un 22 de gener, exactament el mateix dia, però onze anys després que Kobe Bryant anotés ell solet 81 punts contra els Raptors. Més punts que tot l'equip junt ahir.

Els Timberwolves guanyen sense Ricky

Ara els Lakers s'enfonsen a la cua de la Conferència Oest mentre altres aspirants a ocupar aquest lloc tan poc honorífic s'espavilen. Com els Minnesota Timberwolves, que han guanyat els Denver Nuggets (111-108), encara sense el lesionat Ricky Rubio. Karl-Anthony towns, 32 punts i 12 rebots, ha estat el més destacat dels Wolves.  

Setena seguida dels Warriors

Mentre, els Golden State Warriors continuen la seva marxa pràcticament imparable i han encadenat el setè triomf seguit contra els Orlando Magic (118-98) per mantenir-se com els líders incontestables a l'Oest. Mentre, els Toronto Raptors, fins ara segons a la Conferència Est, s'han vist sorpresos pels Phoenix Suns (103-115) i sumen ja tres derrotes seguides. Eric Bledsoe, 40 punts, ha brillat amb llum pròpia.
Anar al contingut