Loris Karius després del partit (REUTERS)
Lliga de Campions

Loris Karius lamenta no saber "què va passar" durant la final contra el Reial Madrid

"Guanyem tots junts i perdem tots junts. No culpem Loris", el porter alemany va rebre el suport dels seus companys

Actualitzat

El porter alemany del Liverpool, Loris Karius, va cometre dos errors greus a la final de la Lliga de Campions que van significar els dos gols del Reial Madrid.

"No sé què va passar. Ho sento molt pels meus companys per haver perdut la final. Van intentar animar-me al vestuari però ho sento molt", va confessar el porter.

A l'endemà, Loris Karius ha enviat un sincer missatge de disculpa a les xarxes socials: "Encara no he pogut dormir fins ara... les imatges es repeteixen una vegada i una altra en el meu cap. Em sap greu infinitament per als meus companys, per a vosaltres els fans i per a tot el cos tècnic. Sé que m'ho vaig carregar tot amb els dos errors i haver-vos decebut a tots"

El defensa central, l'holandès Virgil Van Dijk, va comentar que "no és una sensació agradable". "Guanyem tots junts i perdem tots junts. No culpem Loris. En un esport com aquest, qualsevol cosa pot passar però és una pena", va afegir.

"N'hem d'estar orgullosos. Tots els equips a Anglaterra haguessin volgut estar al nostre lloc. És molt gran estar a la final encara que ara sigui decebedor", va dir.

El belga Simon Mignolet, porter del Liverpool i suplent a la banqueta a la final de la Lliga de Campions amb el seu equip, va donar suport al seu company Loris Karius: "És una sensació horrible", va dir sobre com se sentia Karius. "Tots els porters hem estat en aquesta situació i és difícil dir alguna cosa i explicar què se sent", va comentar. "Però juguem com un equip i perdem com un equip", va expressar el porter belga com a motiu de comprensió.

A Wikipedia, un usuari va trolejar la biografia del porter alemany dient que el Karius havia nascut sense mans.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut