Lliga de Campions

Loris Karius va patir una commoció cerebral durant la final de la Champions

L'Hospital General de Massachussets ha fet un comunicat oficial per confirmar que el porter alemany del Liverpool va patir una commoció cerebral per un cop de colze de Sergio Ramos que va afectar en el seu rendiment

Actualitzat

El porter del Liverpool Loris Karius es va sotmetre a un TAC cerebral per descartar possibles seqüeles físiques després de rebre un cop de colze de Sergio Ramos durant la final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid. Segons ha informat la candena nord-americana ESPN, Karius va viatjar a Boston i va passar un reconeixement mèdic a l'Hospital General de Massachussets el passat 31 de maig, només quatre dies després de la final de la Champions, per recomanació dels serveis mèdics del conjunt "red".

El porter alemany va ser colpejat pel defensa madridista al minut 49 de partit quan el marcador encara era d'empat a zero i poc després d'aquesta acció, concretament dos minuts després, Karius va cometre l'error davant Karim Benzema en intentar assistir amb la mà un company i la pilota la va desviar el davanter francès al fons de la porteria. L'altre gran error va ser al minut 83, en el segon gol de Gareth Bale, quan no va encertar a parar un xut des de fora de l'àrea del gal·lès que va suposar la sentència en el marcador en favor de l'equip blanc.

Segons la informació de l'ESPN, els doctors del Liverpool van voler que Karius es desplacés a Estats Units per ser atès pel doctor Ross Zafonte, especialista en cops soferts per esportistes, especialment els de futbol americà. El porter alemany s'ha quedat als Estats Units per passar les seves vacances a Califòrnia abans d'incorporar-se a la disciplina del Liverpool a principis de juliol per començar la pretemporada.

Després de les informacions publicades en diversos mitjans de comunicació, l'Hospital General de Massachussets ha fet un comunicat oficial per confirmar que Karius va passar aquestes proves mèdiques i els resultats han confirmat que el porter alemany va patir una commoció cerebral durant la final de la Champions que va afectar en el seu rendiment.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut