Una imatge de la sortida de l'edició 2015 de la Cursa de la Mercè
Atletisme

L'organització de la Cursa de la Mercè espera superar el nombre d'inscrits de l'any passat

El 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona estarà molt present a la cursa popular de les festes de la capital catalana

Actualitzat

Aquest dimecres s'ha presentat al Museu Olímpic i de l'Esport la 39a edició de la Cursa de la Mercè que es disputa aquest diumenge als carrers de Barcelona.

Els organitzadors s'han mostrat esperançats de superar els 12.475 inscrits (3.642 femenins) de la passada edició i és que, any rere any, la cursa barcelonina va guanyant més popularitat. Enguany, a més, hi ha l'al·licient de la commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona amb diversos actes i un premi especial per al primer noi i la primera noia nascuts el 1992 que creuïn la línia de meta.

El recorregut homologat de 10 quilòmetres seguirà el mateix itinerari que a la darrera edició, amb sortida i arribada a l'avinguda Reina Maria Cristina de Montjuïc.

A banda, la Cursa de La Mercè manté de nou el caràcter solidari i és que els diners recaptats en la inscripció aniran destinats íntegrament a entitats sense ànim de lucre.

 

Anar al contingut