Motociclisme

Lorenzo fa el millor temps en els entrenaments lliures del GP de San Marino

Jorge Lorenzo ha aconseguit el millor temps de la jornada en els entrenaments lliures de Moto GP al circuit de Misano, al GP de San Marino. En Moto2, Marc Márquez continua donant motius per pensar que encara pot guanyar el Mundial. El cerverí, que habitualment dedica els divendres només a posar la moto a punt, ha tret més de mig segon al líder, Stefan Bradl. En 125, ha dominat Nico Terol.

Actualitzat
Jorge Lorenzo ha recuperat la competitivitat d'altres proves. El mallorquí ha rebaixat tres cops el temps i ningú l'ha pogut superar. A falta de dos minuts ha començat a ploure molt poc, però ha impedit que l'atac de Stoner, que ha estat segon, i de Pedrosa, tercer, fos efectiu. Bautista ha acabat a la setena plaça, tot i que ha hagut de canviar la moto, quan li ha explotat el motor a la recta. Barberà és vuitè i Elias, dissetè. Uns dels més aplaudits ha estat, però, Rossi, i també Loris Capirossi; l'italià s'acomiada aquest any de les motos.
 
En Moto2, Stefan Bradl ha suportat molt bé la pressió i ha deixat enrere Marc Márquez i també els pilots italians, molt motivats a Misano. El líder del campionat ha marcat el millor temps seguit de Marc Márquez i un excel·lent Aleix Espargaró. El seu germà Pol ocupa la setena plaça.

Nico Terol també ha dominat en la cilindrada petita. El pilot valencià ha estat el més ràpid en les dues sessions, però la distància amb els rivals és menor. Aquest divendres, Maverick Viñales, que finalment ha quedat setè, ha estat un dels que s'ha acostat més a Terol, tot i que el català no ha corregut mai en aquest circuit. Al darrere de Terol hi ha Héctor Faubel, que ha progresssat molt, Kent Zarco, Vázquez i Gadea.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut