Lorenzo, destacat a Jerez. (EFE)
Motor

Lorenzo estableix un nou rècord al circuit de Jerez i s'adjudica la "pole position" en MotoGP

En Moto3, el més ràpid ha estat el debutant Fabio Quartararo

Actualitzat

Jorge Lorenzo ha establert un nou rècord del circuit de Jerez de la Frontera amb un registre d'1:37,910 que li ha permès marcar clarament les diferències en els entrenaments oficials per al Gran Premi d'Espanya de MotoGP.

Lorenzo ha sabut aprofitar l'oportunitat per aconseguir la seva primera millor classificació en el que va de temporada, ja que fins a la data aquest privilegi havia estat en exclusiva de Marc Márquez. Al costat de Lorenzo, la primera línia de la formació de sortida es completarà amb el mateix Márquez i Andrea Iannone.

Rabat frena Zarco en Moto2

Esteve Rabat ha trencat el domini de Johann Zarco durant els entrenaments lliures i ha obteningut el millor temps, per primer cop aquesta temporada, en la categoria de Moto2. El campió del món ha marcat un registre d'1:42,874 i ha avantatjat Àlex Rins en tres dècimes de segon. El següents classificats han estat Jonas Folger i Thomas Luthi. Alex Márquez ha estat dissetè; Luis Salom, vintè; Ricky Cardús, vint-i-dosè i Edgar Pons, vint-i-tresè.

El jove Fabio Quartararo s'adjudica la seva primera "pole position" a Moto3

Fabio Quartararo ha aconseguit la seva primera "pole position" en la sessió oficial del Gran Premi d'Espanya de Moto3. El francès, que amb setze anys acabats de fer debuta aquesta temporada en el mundial, ha marcat un temps d'1:46,791 i, encara que no ha arribat al registre de l'any passat de Jack Miller (1:46,173), li ha servit per ser el més ràpid de la categoria, davant de Danny Kent, el portuguès Miguel Oliveira i Brad BinderIsaac Viñales ha liderat els entrenaments en diferents moments, però ha estat superar primer per Jakub Kornfeil Efrén Vázquez, i per Quartararo al final. Finalment ha caigut al tretzè lloc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut