Lorenzo dalla Porta guanya una cursa de Moto3 molt accidentada a Misano
MotoGP

Lorenzo dalla Porta guanya una cursa de Moto3 molt accidentada a Misano

La cursa l'ha dominat Marco Bezzechi, que també ha anat per terra. Ha caigut a la penúltima volta i ja no és el líder del Mundial; a Moto2 ha guanyat Bagnaia

Actualitzat

Lorenzo dalla Porta ha guanyat el Gran Premi de San Marino en la categoria de Moto3. L'italià s'ha imposat en una cursa que ha tingut uns primers instants molt accidentats. A la segona volta hi ha hagut una caiguda massiva en què s'han vist involucrats Bulega, Masià, Bastianini, Sasaki i Canet, que ha rebut un fort cop al cap i ha requerit assistència mèdica.

La cursa l'ha dominat Marco Bezzechi, que també ha anat per terra. Ha caigut a la penúltima volta i ja no és el líder del Mundial, un lloc que ocupa ara el madrileny Jorge Martín, que avui ha quedat segon.

La victòria s'ha decidit gairebé en la "photo-finish". Dalla Porta, primer, Martín i Di Giannantonio han arribat molt junts a la línia de meta.


Bagnaia guanya a Moto2

Sisena victòria del líder Peco Bagnaia a Moto2 al davant de Miguel Oliveira, Marcel Schrotter i Joan Mir. Alex Márquez ha caigut quan Augusto Fernández l'he empès pel darrera i després l'ha demanat disculpes.

Una acció molt esportiva, tot el contrari del que ha fet Romano Fenati. L'italià ha tocat la maneta del fre del seu rival Stefano Manzi en plena recta, que no donava crèdit. Direcció de cursa ha tret bandera negra a Fenati i ha quedat desqualificat. 
 



 

 

Anar al contingut