El Barça ja coneix dos dels seus possibles rivals
Barça

Lorca FC i Albacete Balompié són dos dels possibles rivals del Barça B per jugar el play-off d'ascens a Segona A

Ja hi ha dos equips confirmats, a part del Barça, per jugar el play-off d'ascens a Segona A

Actualitzat

El Barça B de Gerard López ja coneix dos dels tres possibles rivals a la primera eliminatòria d'ascens a 2a A: el Llorca FC i l'Albacete Balompié, que es van imposar en els seus respectius enfrontaments de la jornada. Ara només falta per saber quin serà el tercer possible rival, que serà el campió del grup 1, la Cultural Lleonesa, el Racing de Santander o el Celta de Vigo B.

El Llorca FC va guanyar aquest cap de setmana l'At. Mancha Real (0-1). És un equip entrenat per David Vidal i presidit per un empresari xinès que ha mantingut una dura pugna aquesta temporada amb el Cartagena pel liderat de grup que finalment ha aconseguit.

L'altre possible rival del Barça B a play-off és l'Albacete Balompié, que va guanyar aquest cap de setmana al Socuéllamos (2-4). L'equip manxec, originari del capità del Barça, Andrés Iniesta, ha estat el gran dominador del seu grup durant tota la Lliga. 

Entre la Cultural Lleonesa, el Racing de Santander o el Celta de Vigo B sortirà el tercer equip per a disputar el play-off. Potser l'equip que té més números és La Cultural, tot i que ara per ara està empatada amb el Racing de Santander. Tot està obert fins a l'última jornada amb una Cultural que juga a casa contra l'Osasuna B. El Celta B, amb dos punts menys és que el menys possibilitats té, ja que hauria de guanyar el seu partit i que Racing i Cultural no ho fessin. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut