Bàsquet

Lorbek valora la segona oferta del Barça però es manté a l'espera dels San Antonio Spurs

Erazem Lorbek es troba de vacances a Eslovènia però està al cas dels esdeveniments per saber el seu futur. El pivot del Barça Regal, en conversa amb TV3, ha confirmat que ha rebut una segona oferta de l'entitat blaugrana, que valora "molt positivament". De tota manera, Lorbek ha comentat que no prendrà cap decisió fins d'aquí a una setmana aproximadament, quan conegui de primera mà les intencions dels San Antonio Spurs, l'equip que té els seus drets a l'NBA.

Actualitzat
Segons Lorbek, la primera opció dels Spurs ara mateix és un pivot més físic que jugui de 5. Depenent de com tanqui la franquícia texana aquesta operació, hi haurà un lloc per a l'eslovè a l'equip.

El director esportiu del Barça Regal, Joan Creus, treballa en la confecció de l'equip per la temporada 2012-2013, i la renovació de Lorbek és un dels assumptes més prioritaris per resoldre. També acaben contracte Víctor Sada, Fran Vázquez i Boniface N'Dong. L'entitat blaugrana, que va confirmar la marxa del pivot Kosta Perovic, també treballa en la contractació d'un pivot intimidador que podria ser l'australià Nathan Jawai
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut