Bàsquet

Lorbek rep l'alta després de passar la nit en observació, però és dubte per al tercer partit

El pivot del Barça Regal ha rebut aquest matí l'alta mèdica després de patir ahir un traumatisme cranioencefàlic durant el segon partit de la final de la Lliga Endesa contra el Reial Madrid, però és dubte per al partit de divendres que ve dia 14 al Palau Blaugrana.

Actualitzat
El pivot del Barcelona Regal Erazem Lorbek ha rebut aquest matí l'alta mèdica després de patir ahir un traumatisme cranioencefàlic durant el segon partit de la final de la Lliga Endesa contra el Reial Madrid, però és dubte per al partit de divendres que ve dia 14 al Palau Blaugrana.

Lorbek va patir un traumatisme cranioencefàlic en un episodi del joc que li va causar una commoció cerebral, cosa que el va obligar a ser ingressat en un hospital de Madrid a la conclusió del partit.

Segons han informat els serveis mèdics del club català, l'internacional eslovè va ser sotmès ahir a la nit a un TAC cranial que va demostrar que "els paràmetres són normals" i aquest mateix matí ha estat donat d'alta.

"La seva evolució marcarà la disponibilitat per als pròxims partits", conclou el comunicat. El Barça disputarà al Palau el tercer duel de la sèrie divendres que ve a les 22.00 hores.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut