Futbol

L'oposició a Villar renuncia a presentar un candidat alternatiu en les eleccions a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol

Ángel María Villar continuarà sent el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol perquè no hi ha oposició formal. Avui a Madrid s'han de presentar les candidatures a les eleccions a la presidència de la federació i només Villar l'ha formalitzada. Els teòrics opositors han anunciat que no presentaran cap candidat i han fet públic un comunicat on confien que s'anul·laran les eleccions per irregularitats en la gestió de la federació.

Actualitzat
La plataforma Federació de Tots, opositora al president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, ha confirmat avui que no presentarà cap candidat a les eleccions del pròxim 24 de novembre i ha expressat la seva confiança que els tribunals anul·lin el procés "pels múltiples incompliments legals que conté".

Hores abans que conclogui el termini per a la presentació de candidatures, aquesta plataforma opositora ha emès un comunicat per fer pública la seva decisió, ja que no reconeix "la legitimitat i legalitat del procés", encara que anuncia "el seu compromís irrenunciable de continuar lluitant per a aconseguir un canvi radical en la gestió la RFEF, en favor de l'ètica, la transparència i la democràcia".

La plataforma, que està a l'espera que una sala del contenciós administratiu de l'Audiència Nacional resolgui sobre la seva petició de suspensió cautelar del recurs, al·ludeix en el primer punt del seu comunicat que el reglament electoral "vulnera de forma gravíssima les normes electorals i els principis democràtics emparats en la nostra Constitució".
Anar al contingut