Actualitat blanc-i-blava

Lopo s'acomiada de Montjuïc després de 16 anys vestint la samarreta blanc-i-blava

La primera feina que tindrà el nou secretari tècnic de l'Espanyol és trobar un central de garanties. Abert Lopo ha dit avui adéu després de tota una vida a l'Espanyol, i agafa el mateix camí que altres joies del planter espanyolista, com Sergio o Capdevila, el Deportivo de la Corunya. El defensa català va arribar a l'Espanyol amb només 10 anys i avui, de manera oficial, ha posat punt final a una trajectòria de 16 temporades vestint la samarreta blanc-i-blava.

Actualitzat
El seu pròxim destí, per raons principalment esportives, segons ha dit, serà el Deportivo de la Corunya. Nerviós i amb la veu mig tallada, Lopo s'ha acomiadat de Montjuïc en una roda de premsa en què ha estat acompanyat pel president de l'Espanyol. Sánchez Llibre ha confirmat que l'Espanyol portarà el Deportivo als tribunals si no els paga els 6 milions d'euros que reclamen pels drets de formació del defensa central.

Lopo va debutar a Primera l'any 99 en un Espanyol-Saragossa. Des d'aleshores ha disputat 195 partits de Lliga amb el primer equip i ha marcat 9 gols. Entre els més importants, contra el Múrcia l'any 2004, en un partit vital per a la permanència, i un any més tard contra l'Athletic, en el compromís que va suposar la classificació dels blanc-i-blaus per la UEFA.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut