Futbol

Lopetegui vota Messi com a millor jugador al The Best

El seleccionador espanyol ha triat el jugador del Barça al davant de Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos en el premi que entrega la FIFA
Marc Béjar

Lopetegui, el dia de la seva presentació com a nou seleccionador espanyol (Reuters)

Julen Lopetegui es va mullar aquest dijous en una entrevista radiofònica al programa "El Partidazo" de la Cadena COPE. El tècnic va confirmar que va votar Leo Messi com a millor jugador en el premi The Best, que entregarà la FIFA el pròxim 9 de gener. El seleccionador espanyol considera l'argentí al davant de Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos, les altres dues eleccions del basc. "No conec cap altre futbolista com Messi", va dir Lopetegui, que es va desfer en elogis cap al crac blaugrana. 

L'exporter del Barça també va confirmar que Luis Enrique va ser la seva elecció com a millor entrenador de la temporada 2016, al davant de Zinedine Zidane i el Cholo Simeone. Les votacions, que es van tancar el 22 de novembre, van comptar amb la participació de seleccionadors nacionals, capitans de les seleccions, representants de la premsa i aficionats d'arreu del món, que van poder dir-hi la seva.