Futbol

Lopetegui: "El VAR no és la panacea però tampoc existeix la perfecció"

L'entrenador blanc ha parlat del duel contra el Sevilla en aquesta jornada intersetmanal i ha valorat la baixa d'Isco

Jordi BentanachsActualitzat

Cara i creu en l'entrenament madridista. Felicitat pels trofeus individuals aconseguits per jugadors blancs a la gala The Best però sorpresa negativa per la baixa d'Isco que ha estat operat d'apendicitis i no podrà jugar contra el Sevilla ni l'Atlètic de Madrid.

A l'absència habitual dels últims dies de Carvajal a l'entrenament s'hi ha afegit la d'Isco. El migcampista s'ha presentat amb molèsties abdominals i ràpidament ha estat traslladat a l'hospital perquè l'operessin d'apendicitis aguda. El tècnic blanc, Julen Lopetegui, ha encaixat amb resignació la baixa d'un dels jugadors més en forma del Reial Madrid:

" Primer de tot hem de desitjar que tot vagi bé, que tingui una recuperació al més ràpida possible. I ara toca pensar en les solucions i en el jugador que el substituirà."

La sessió a Valdedebas ha estat distesa i uns quants jugadors hi han portat els guardons rebuts ahir a la gala dels premis The Best de Londres. Els premiats van ser Modric amb el The Best, Courtois, millor porter i Sergio Ramos, Marcelo i Varane també van entrar al millor onze de l'any.

Lopetegui, en la compareixença de premsa abans del partit del Sevilla, ha fet una defensa del VAR davant de les crítiques que ha aixecat a Barcelona després de l'expulsió de Lenglet:

"No serà la panacea perquè no existeix la perfecció en res, però millora clarament el que hi havia fins ara."

Pel que fa al rival, tot de lloances de Lopetegui al Sevilla, equip en ratxa golejadora que s'ha adaptat molt bé a les idees de Pablo Machin i que de ben segur els exigirà molt.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut