Longo serà operat divendres d'una luxació a l'espatlla.
Espanyol

Longo serà operat d'una luxació a l'espatlla aquest divendres a Itàlia i estarà vuit setmanes de baixa

El jugador blanc-i-blau Samule Longo serà operat aquest divendres a Milà i estarà vuit setmanes de baixa, amb què segurament s'acomiadarà de la Lliga. Els metges de l'entitat catalana i els del Inter de Milà, club que té els seus drets i que va cedir al jugador aquesta temporada, aconsellaven operar de la luxació que es va fer el 8 d'abril, tot i que el tractament evolucionava positivament.

Actualitzat
El jugador blanc-i-blau Samuele Longo serà operat aquest divendres a Milà i estarà vuit setmanes de baixa, amb què segurament s'acomiadarà de la Lliga. Els metges de l'entitat catalana i els del Inter de Milà, club que té els seus drets i que va cedir al jugador aquesta temporada, aconsellaven operar de la luxació que es va fer el 8 d'abril, tot i que el tractament evolucionava positivament.

El davanter italià, que ha jugat 18 partits i ha marcat 3 gols, ha treballat aquests últims dies al marge del grup, ja que segons el comunicat de l'Espanyol "el risc de tornar-se a repetir la lesió és alt perquè ja havia passat anteriorment per episodis similars".

Amb l'entrada al quiròfan, les possibilitats que torni als terrenys de joc abans que s'acabi la temporada són escasses, i més tenint en compte la pèrdua de protagonisme que ha sofert en les últimes jornades, en què no ha tingut gaires minuts.
Anar al contingut