Vela

L'Oman Air s'imposa en l'Extreme Sailing Series a Barcelona, quarta prova del Circuit Mundial

L'embarcació, patronejada pel neozelandès Phil Robertson, s'ha adjudicat el triomf per només sis punts d'avantatge respecte al Red Bull Sailing austríac

Actualitzat

L'Extreme Sailing Series a Barcelona s'ha acabat aquest diumenge. La quarta prova del Circuit Mundial no s'ha decidit fins avui mateix, i s'ha imposat l'Oman Air, liderat pel neozelandès Phil Robertson.

El vencedor no s'ha decidit fins a aquesta última jornada, en què s'han disputat sis mànegues, l'última amb puntuació doble per a un total de 22 en tres dies. El vent del sud-est de 10 a 12 nusos (18 a 22 km/h) ha anat caient fins a 5-6 nusos (9 a 10 km/h) en les últimes i ha obligat les tripulacions a un gran esforç en cada mànega.

L'Oman Air, liderat per Phil Robertson, al costat de Pete Greenhalgh, James Wierzbowski, Ed Smyth i Nasser al-Mashari, ha sabut contenir el dur atac del Red Bull austríac de Roman Hagara, que s'ha imposat en tres mànegues consecutives. La reacció de l'Oman Air ha estat demolidora, ha quedat segon en la penúltima mànega i ha vençut en l'última de puntuació doble, i ha superat en el lideratge el Red Bull per només sis punts.

- Classificació general (22 mànegues disputades):
1. Oman Air, 233 punts
2. Red Bull Sailing Team, 227
3. SAP Extreme Sailing Team, 221
4. Alinghi, 214
5. NZ Extreme Sailing Team, 191
6. Land Rover BAR Academy, 190
7. FNOB Impulsi, 159
8. Team Extreme, 129.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut