L'Olympique de Lió s'imposa 3-1 al Girondins de Bordeus i posa un peu a les semifinals

L'Olympique de Lió va superar per 3-1 el Girondins de Bordeus en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions i han aconseguit un avantatge important per classificar-se per a les semifinals. Lisandro López, que va fer dos gols, va ser el protagonista del matx. L'argentí, que va veure una groga que farà que es perdi la tornada, va obrir i va tancar el marcador. Chamakh havia fet el momentani 1-1, però Bastos havia tornat a avançar els lionesos encara abans del descans. Els visitants, entrenats per Laurent Blanc, van dominar durant moltes fases del matx, però els va mancar l'encert necessari en la rematada.

L'Olympique de Lió va fer un pas de gegant par superar aquesta eliminatòria després del 3 a 1 aconseguit contra el Bordeus. El primer gol va arribar en el minut 10 i el va fer Lisandro aprofitant una bona centrada del defensa local Bodmer.

No havien passat ni quatre minuts quan el líder de la Lliga francesa, el Bordeus, va marcar el gol de l'empat. Ho va fer Chamakh, després d'una excel·lent jugada personal de Gourcuff. A partir d'aquest moment, els visitants es van fer els amos del partit i a punt van estar d'avançar-se al marcador gràcies a un toc d'esperó de Wendel que el porter Lloris va refusar. Però, quan més estava atacant el Bordeus, va arribar el segon dels locals. Gol marcat per Bastos, que va aprofitar un error defensiu de Tremoulinas, que va saltar a destemps i no va encertar a allunyar la pilota.

En la segona part, novament el Bordeus va començar a posar setge a la porteria del Lió. Wendel va enviar un xut al travesser. Era el minut 70 de partit. Però els locals van tornar a marcar. Penal de Chalmé per desviar la pilota amb el braç. El llança Lisandro i estableix el que seria el marcador definitiu: 3 a 1.