Bàsquet

L'Olympiacos guanya el CSKA i és el primer finalista de l'Eurolliga, contra tot pronòstic, gràcies a un gran Spanoulis (68-70)

L'equip rus, que partia com a favorit, ha deixat perdre un partit que tenia controlat i que havia arribat a guanyar de 9 punts. Un gran Spanoulis, que ha despertat a la segona part, ha capgirat el marcador i ha donat la victòria als grecs. L'altre finalista sortirà de l'enfrontament entre el R. Madrid i el Fernerbahçe, en directe a les 21.00 per Esport3.

Actualitzat

L'Olympiacos és el primer finalista de l'Eurolliga després de vèncer l'equip favorit el CSKA de Moscou 68-70. Els grecs, que ja van eliminar el Barça a quarts, han guanyat contra tot pronòstic els rusos en un partit que el CSKA tenia dominat. Spanoulis ha estat el jugador clau pels grecs, sobretot en els últims minuts de partit.

El primer quart ha estat dominat per l'equip rus, amb grans actuacions de Andrei Kirilenko i Milos Teodosic que arribava al final dels primers deu minuts tres punts amunt (20-17). Els grecs, liderats per un gran Iorgos Printezis, no han perdut pistonada i han arribat a la mitja part només un punt per sota 36-35 i amb el partit per decidir. 

El segon temps ha continuat amb un estira i arronsa entre els dos equips però el CSKA sempre ha mantingut el marcador per endavant. Ha estat en aquest quart que els russos han aconseguit tenir un dels màxims avantatge del partit (47-39) però Printezis s'ha encarregat de parar l'escapada rusa. Al final del tercer quart, 51-47.

L'inici de l'últim quart ha estat pel CSKA que ha continuat treballant-se el partit sense arribar-lo a trencar. El màxim avantatge ha estat de nou punts a favor dels rusos, però l'Olympiakos no s'ha deixat perdre i a dos minuts del final els grecs es posaven per davant gràcies a un triple i una cistella de camp importantíssimes de Spanoulis (63-66), que no havia fet cap cistella en joc durant el partit. A 30 segons del final, un empat a 66 apuntava a una pròrroga, però Spanoulis, de nou, s'ha tret un triple de la butxaca que ha donat la victòria a l'equip grec (68-70).

La final de l'Eurolliga serà diumenge, a partir de les 20.00, en directe per Esport3.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut