L'Olympiacos sap resistir fins a l'aparició de Spanoulis per superar el CSKA i ficar-se en la final de l'Eurolliga (78-82)

L'estrella dels grecs havia fallat els quatre llançaments de camp que havia intentat en els primers tres quarts de la semifinal de l'Eurolliga, i semblava que li faltava confiança. Una imatge que ell mateix s'ha encarregat d'esvair en els 10 últims minuts

Daniel AlentoActualitzat

L'Olympiacos és el primer finalista de l'Eurolliga després de derrotar en el primer partit de la Final a Quatre d'Istanbul el CSKA de Moscou, el vigent campió, per 78-82. L'equip grec ha sabut resistir els intents d'escapar-se en el marcador dels seus rivals fins a l'aparició de la seva gran estrella, Vassilis Spanoulis (14 punts, 6 assistències, 4 de 10 en tirs de camp), a l'últim quart.

El CSKA, liderat per la seva parella de bases Milos Teodosic (16 punts) i Nando de Colo (23 punts), ha marxat de 9 en el primer quart, de 13 en el segon i d'11 en el tercer. I cada vegada l'Olympiacos ha trobat la resposta per seguir viu, sigui amb el seu domini del rebot ofensiu (18 per 9 del rival), o amb la punteria en els triples de Vangelis Mantzaris (12 punts, 4 de 9) i l'exblaugrana Kostas Papanikolaou (14 punts, 4 de 7).

I finalment, a l'últim quart, Spanoulis ha decidit que havia arribat el seu moment. L'escorta ha anotat 4 cistelles en joc, totes en els 10 minuts finals i totes decisives. Amb un triple seu, l'Olympiacos s'ha avançat a 2 minuts del final, 73-74. Als russos, una vegada més, els ha faltat caràcter per afrontar el desafiament i ho han pagat amb la derrota.