L'Olesa Espanyol revalida el títol de la Lliga Catalana femenina en superar en la final l'Argon Uni Girona (75-70)

L'Olesa Espanyol ha guanyat la Lliga Catalana de bàsquet després de superar en la final l'Argon Uni Girona per 75 a 70. L'equip de Lucas Mondelo ha revalidat el títol de l'any passat en un partit en què sempre ha anat davant en el marcador. La capitana de l'Olesa, Helena Boada, amb 14 punts, tots en l'últim quart, ha fet decantar la victòria a favor del seu equip.

L'Olesa Espanyol ha revalidat el títol de campió de la Lliga femenina en un partit en què la capitana, Helena Boada, ha tingut un protagonisme destacat en anotar tots els punts, 14, en els últims deu minuts.

L'equip de Lucas Mondelo sempre ha anat davant en el marcador i ha arribat a tenir 18 punts de diferència en el tercer quart. Maslwoski, autora de 22 punts, ha imposat la seva llei sota els taulers. Traoré i Laura Antoja, amb 18 i 15 punts, respectivament, han destacat en el conjunt gironí, que entrena Anna Caula, i que s'ha arribat a col·locar a només quatre punts quan quedaven 42 segons per al final, però Boada no ha perdonat.