Actualitat blanc-i-blava

Lola no podrà jugar a Pamplona contra l'Osasuna pel culpa del partit endarrerit de Sèrbia

Els partits internacionals estan minvant les plantilles dels equips catalans de la Primera Divisió. Si el Barça viu amb preocupació l'evolució de Ronaldinho amb el Brasil i dóna per perduts Touré i Eto'o durant la disputa de la Copa d'Àfrica, l'Espanyol veu com Valverde no podrà comptar amb Lola Smiljanic per al partit de diumenge contra l'Osasuna perquè Sèrbia disputarà aquell mateix dia el partit endarrerit davant el Kazakhstan.

Actualitzat

Als clubs europeus cada cop els agrada menys cedir els jugadors a les seleccions. Fa setmanes, va ser el mateix president Laporta qui va agreujar la polèmica criticant el tan atapeït calendari i recordant que els futbolistes es deuen als clubs que els paguen.

I com el president del Barça, molts altres representants del futbol s'han queixat d'aquestes cessions temporals argumentant que, sovint, les contrapartides els surten molt cares. Si no, que l'hi preguntin a l'Espanyol. Els blanc-i-blaus han perdut Lola Smiljanic per al partit de diumenge a Pamplona. El serbi no podrà jugar contra l'Osasuna perquè la seva selecció ha de jugar contra el Kazakhstan un partit endarrerit de la fase de classificació per a l'Eurocopa que es va suspendre el cap de setmana per la neu. 

Absències també a Can Barça

Al FC Barcelona també estan preocupats per l'estat de forma de Ronaldinho. Tot i que els metges del club van recomanar a la Federació brasilera que el jugador no disputés cap partit amb la "canarinha" pels seus problemes al turmell, Dunga va alinear el crac durant els 90 minuts de partit contra el Perú.

Els problemes, però, tampoc s'acaben aquí. Joan Laporta va donar per perduts Touré Yayá i Samuel Eto'o durant la disputa, aquest hivern, de la Copa d'Àfrica. L'ivorià i el camerunès estan convocats per les seves seleccions i es perdran molt segurament sis partits de Lliga. En el cas del davanter, cal tenir en compte que s'està recuperant d'una greu lesió i que encara no ha debutat aquesta temporada amb els blaugranes.   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut