Hoquei patins

L'OK Lliga arrenca aquest cap de setmana amb un nou reglament que pretén fomentar l'espectacle

Aquest cap de setmana arrenca l'OK Lliga d'hoquei patins. Aquesta temporada s'estrena un nou reglament amb l'objectiu de fomentar l'espectacle. Entre les novetats, destaca la desaparició de les targetes grogues i a partir d'ara, els jugadors rebran targetes blaves, que poden deixar els equips en inferioritat numèrica durant dos o quatre minuts. A més, quan un equip faci deu faltes serà sancionat amb una falta directa que es llançarà dos metres més enrere del punt de penal. Els equips només disposaran de 45 segons de possessió per xutar contra la porteria rival. L'únic canvi que queda pendent és el d'eixamplar les porteries.

Actualitzat
Arrenca la Lliga del canvi, la de l'hoquei espectacle. Si més no, això és el que es pretén amb una renovació a fons del reglament. L'experiència ha estat bona en els dos primers partits oficials que s'han disputat amb aquestes normes, a la Supercopa espanyola. Els aficionats van poder veure tretze gols.

Desapareixen les targetes grogues. A partir d'ara, els jugadors rebran targetes blaves i l'equip es quedarà en inferioritat numèrica durant dos minuts. Quan un jugador rebi tres targetes blaves, quedarà expulsat i el seu equip quedarà en inferioritat durant quatre minuts.

La Supercopa va acabar amb una curiosa imatge, el Vic, que tenia el títol a la butxaca, atacant contra un Barcelona que només tenia dos defensors.

A més, quan un equip faci deu faltes serà sancionat amb una falta directa que ara es tirarà des de dos metres més enrere del punt de penal. I els equips només disposaran de 45 segons de possessió de pilota per xutar contra la porteria rival. Només ha quedat un canvi per fer, eixamplar les porteries.


Anar al contingut