Hoquei patins

L'OK Lliga abaixa el teló del 2006 amb el Barça Sorli Discau com a líder

L'OK Lliga disputa aquest cap de setmana la divuitena jornada, l'última del 2006, amb la majoria de partits avançats a dissabte, tot i que el líder, el Barcelona Sorli Discau, va jugar ahir, divendres, i ho va fer amb una victòria sobre el Cemex Tenerife (5-2). Malgrat que l'equip insular es va avançar, el "Negro" Páez va encarrilar el triomf amb dos gols i el Barça acaba l'any amb només una derrota, a mans del Vic.

Actualitzat

Entre els enfrontaments destacats, cal subratllar que l'Alnimar Reus, segon a la classificació, intentarà reduir a cinc punts la diferència respecte al Barça guanyant a la pista del Voltregà, que s'hi juga quedar fora de la zona de descens directe. Per la seva banda, el Liceo Vodafone buscarà confirmar l'excel·lent progrés en la Lliga amb un bon resultat a Vilanova. El cuer, l'Astral Maçanet, pot fer un gran pas endavant si aconsegueix els tres punts en joc a casa davant el Noia Freixenet, mentre que l'Alcoy i el Grupo Castillo Lleida jugaran a la pista alacantina un duel de rivals directes para evitar el descens.

Per últim, Grup Lloret i Viva Habitat Blanes disputaran també un apassionant derbi de la Costa Brava en què els locals parteixen amb desavantatge -tot i que fa tres jornades que no perden- perquè el Blanes sembla haver recuperat la bona marxa que el va conduir a ser considerat l'equip revelació en el primer tram de la competició.

Anar al contingut