Àngel Gómez
Àngel Gómez serà nomenat aquesta setmana nou director esportiu del club (RCD Espanyol)
Espanyol

L'oficialització d'Àngel Gómez com a director esportiu, la primera de les operacions de l'Espanyol per a la temporada vinent

L'Espanyol confirmarà la propera setmana Àngel Gómez, fins ara director esportiu interí, com el seu director esportiu. Serà el tret de sortida als seus moviments en el mercat de cara a la propera temporada.

Actualitzat

L'Espanyol ja té clar el calendari per començar a preparar la temporada. De moment, aquest cap de setmana, mentre el primer equip fa la gira per Bolívia, la directiva no preveu cap novetat a la banqueta blanc-i-blava. No serà fins la setmana vinent, amb la tornada dels jugadors a Catalunya, que es produirà el primer moviment. I el seu protagonista no serà Constantin Galca.

Segons ha pogut saber TV3, la primera acció de club serà fer oficial el nomenament d'Àngel Gómez com a director esportiu, un càrrec que ocupa de forma interina des de la marxa d'Òscar Perarnau. Gómez també es troba fora de l'estat espanyol aquest cap de setmana, treballant ja en la planificació de la pròxima lliga.

La directiva espanyolista tindria força clar que Galca no seguirà una temporada més. L'encarregat de comunicar-li hauria de ser el nou director esportiu, però el romanès no seria informat de forma oficial d'aquesta decisió fins que les negociacions amb el seu substitut a la banqueta estiguin més avançades. En aquests moments, el tècnic més ben situat per rellevar el romanès és Paco Jémez.

Però si les converses amb l'entrenador del Rayo Vallecano, o altres candidats com un Jorge Sanpaoli que encara no està descartat, no fructifiquen, no es pot descartar que Constantin Galca conservi la feina. La seva bona relació personal amb el màxim accionista del club, Chen Yansheng, és un punt a favor seu.

Anar al contingut