Automobilisme

Loeb guanya tots els trams de la segona etapa i va directe cap a la victòria del Ral·li de Portugal

Domini aclaparador del francès Sébastien Loeb al Ral·li de Portugal. El pilot de Citroën ha marcat el millor temps en els sis trams disputats de la segona etapa i d'aquesta manera ha aconseguit treure fins a 40 segons d'avantatge al seu més immediat perseguidor, el finlandès Marcus Grönholm. Mikko Hirvonen és tercer a la general. El cantàbric Dani Sordo, company d'equip de Loeb, ha acabat en cinquena posició i no disposa pràcticament d'opcions de pujar al podi.

Actualitzat
Sébastien Loeb ha convertit la segona etapa del Ral·li de Portugal en un autèntic monòleg i ha fet un pas gairebé definitiu per adjudicar-se la victòria final. El francès ha guanyat els sis trams que s’han disputat aquest dissabte i ha aconseguit un avantatge de 40 segons sobre el finlandès Marcus Grönholm després d’un frec a frec amb el pilot finlandès. Loeb en té prou d'administrar la seva renda en la tercera i última etapa de diumenge per certificar el seu triomf i consolidar-se en el liderat del Mundial de ral·lis.

Mikko Hirvonen ocupa la tercera posició a gairebé dos minuts de Loeb i té un marge de només 13 segons sobre el noruec Petter Solberg en la lluita per l’últim calaix del podi. Qui s’ha acomiadat d’aquesta possibilitat és el càntabre Dani Sordo. El company d’equip de Loeb és cinquè a 4 minuts del líder i ha perdut totes les opcions de pujar al podi.
Anar al contingut