Ral·li

Loeb guanya el Ral·li de Noruega després d'una última etapa emocionant

El Ral·li de Noruega ha acabat amb la victòria, com no podia ser d'una altra manera, de Sébastian Loeb. La part final ha estat molt emocionant, ja que al llarg de l'última etapa Mikko Hirvonen ha retallat al francès part de l'avantatge que tenia. Han arribat a l'última cronometrada separats únicament per set segons i set dècimes. En aquesta prova decisiva, però, Loeb ha atacat i ha tret més de dos segons a Hirvonen, de manera que s'ha adjudicat la seva segona victòria en el Mundial. Jari-Matti Latvala ha acabat tercer i Dani Sordo ha ocupat la cinquena posició. El càntabre ha acabat a gairebé quatre minuts del seu company d'equip.

Actualitzat
L'emoció ha durat fins al final. L'última etapa del Ral·li de Noruega ha estat encara més ajustada que les primeres. En començar, Sébastien Loeb avantatjava en 15 segons el seu rival més directe, Mikko Hirvonen. El pilot de Ford ha atacat, i ha anat reduint l'avantatge fins a situar-se a 7 segons i 7 dècimes al començament de l'últim tram. Loeb, però, s'ha buidat i ha tret dos segons al seu rival, de manera que ha aconseguit la victòria, la segona en el Mundial i la primera en un ral·li amb neu des de l'any 2004.

La tercera posició l'ha ocupat Jari-Matti Latvala, com Hirvonen, amb un Ford Focus oficial. Loeb ha estat l'únic pilot que ha pogut superar els cotxes anglesos, ja que el seu company d'equip, Dani Sordo, cinquè classificat, no ha pogut fer res per superar Henning Solberg, que pilotava un Focus de l'equip Stobbart.

Loeb augmenta l'avantatge al capdavant de la classificació del Mundial, en què Hirvonen és segon, a sis punts, i Sordo, tercer, a vuit punts del seu company d'equip.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut