Ral·li

Loeb augmenta el seu avantatge sobre Hirvonen al Ral·li de la Gran Bretanya

Sébastien Loeb es manté al capdavant del Ral·li de la Gran Bretanya després de la disputa de la segona jornada. El pilot francès té ara mig minut de marge sobre Mikko Hirvonen, amb qui lluita per proclamar-se campió del Mundial aquest diumenge. En la pugna per la tercera plaça del campionat, Dani Sordo ha fet un pas endavant en situar-se per davant del seu màxim rival, Petter Solberg. El cantàbric gaudeix ara d'un avantatge de 23 segons sobre el noruec. A falta de la jornada de diumenge, Loeb ho té tot de cara per guanyar el seu sisè títol mundial consecutiu.
Sébastien Loeb ha fet un pas de gegant per conquerir aquest diumenge el sisè títol mundial de ral·lis. En l'acabament de la primera cronometrada de la segona etapa, Hirvonen se li ha apropat a només tres segons, però, a partir d'aquell moment, el pilot de Citroën no ha deixat d'atacar, fins a aconseguir un avantatge de mig minut sobre el seu rival. El pilot de Ford ho tindrà, doncs, difícil per compensar aquesta diferència en les quatre cronometrades de la tercera i última etapa clourà el Mundial de l'especialitat.

Hirvonen ha d'acabar davant de Loeb per aconseguir el títol, i diumenge pot tenir fins i tot problemes per aguantar la pressió de Dani Sordo, tercer classificat, que ha acabat a només 49 segons del pilot de Ford.

En la classificació general del Ral·li de la Gran Bretanya, Petter Solberg, amb Citroën, ocupa la quarta posició, al davant del francès Sébastien Ogier, que podria ser, a la llarga, el substitut de Loeb en l'equip que ha dominat els últims mundials de l'especialitat.

NOTÍCIES RELACIONADES