Ral·lis

Loeb abandona el Ral·li d'Itàlia després de patir una sortida de pista en el primer tram

El francès Sebastien Loeb ha abandonat el Ral·li d'Itàlia, dotzena i penúltima cita puntuable de la temporada, quan era líder i després de patir una sortida de pista. Després d'aquest incident, el seu company d'equip a Citroën, el finlandès Mikko Hirvonen, lidera la prova, seguit dels noruecs Petter Solberg i Mads Otsberg, tots dos amb Ford, a 15,6 segons i 36,5 segons, respectivament.

Actualitzat
El francès Sébastien Loeb ha abandonat el Ral·li d'Itàlia, dotzena i penúltima cita puntuable de la temporada, quan era líder i després de sortir de pista. Loeb ha patit una sortida de pista als cinc quilòmetres de l'inici del primer tram quan estava marcant els millors temps en tots els parcials. Segons han indicat els altres pilots al final de l'especial, la superfície estava molt relliscosa, fet que ha pogut ocasionar l'accident.

El ja campió del món per novena vegada ha informat el seu equip de danys en la direcció que li impedeixen continuar en carrera i caldrà veure si dissabte reprèn la sortida. Després d'aquest incident, el seu company d'equip a Citroën, el finlandès Mikko Hirvonen, lidera la prova, seguit dels noruecs Petter Solberg i Mads Otsberg, tots dos amb Ford, a 15,6 segons i 36,5 segons, respectivament.

Loeb no ha estat l'únic pilot amb problemes. El belga Thierry Neuville també s'ha hagut d'aturar en ple tram per un problema en el vehicle. Això li ha suposat passar de la quarta posició a la dotzena posició de la classificació general.
Anar al contingut