LeBron James amb la màscara negra. (Foto: Reuters)
Esports, bàsquet, NBA

L'NBA no escolta LeBron James i no li deixa fer servir la màscara negra

L'NBA no ha escoltat els desitjos de la seva gran estrella, Lebron James, i li ha prohibit portar la màscara negra que tant li agrada. El jugador dels Miami Heat necessita una protecció per al seu nas fracturat, però la Lliga l'obliga a fer-ne servir una de més clara aquest dissabte davant Orlando.

Actualitzat

LeBron James, amb una fractura al nas, va portar dijous davant els Knicks una màscara de grafit negra que va causar furor. Tot i l'èxit entre companys i públic, l'NBA li ha demanat que faci servir una protecció més tradicional i clara en el partit d'aquest dissabte que enfrontarà  Miami i Orlando.

LeBron va mostrar la seva disconformitat amb la decisió, intentant obtenir l'autorització de la Lliga per fer-la servir ja que li agrada la seva lleugeresa, forma, estil i fa conjunt amb l'equipament del seu equip. Finalment, n'haurà de fer servir una de més clara que ja tenia preparada, tot i que ja està pensant com personalitzar-la.

No és la primera vegada que l'NBA demana als jugadors que utilitzin màscares més clares. Ja va passar la temporada passada amb el jugador de Cleveland, Kyrie Irving i el 2012, amb Kobe Bryant.

Anar al contingut