Lluís Carreras, en una imatge d'arxiu
Futbol

El Nàstic de Tarragona fa oficial el fitxatge de Lluís Carreras com a nou entrenador

El tècnic de Sant Pol de Mar es farà càrrec de la banqueta grana les dues pròximes temporades i tindrà Sergio Dorado com a segon entrenador

Actualitzat

El Gimnàstic de Tarragona ja té nou entrenador de forma oficial. Es tracta de Lluís Carreras, que ha firmat un contracte amb el conjunt grana per a les dues pròximes temporades. El tècnic maresmenc rellevarà en el càrrec Nano Rivas, que, després de salvar l'equip en les últimes jornades, va renunciar a continuar per qüestions personals.

Carreras, de 44 anys, ja té experiència a la Segona Divisió: el Sabadell va aconseguir, amb ell, el seu últim ascens a la categoria, l'any 2011, i s'hi va mantenir dues temporades més.

Les seves últimes experiències a les banquetes, però, no van ser tan exitoses: va agafar les banquetes del Mallorca (febrer 2014) i el Saragossa (desembre 2015) a mitja temporada sense aconseguir els objectius fixats. Al marge de les seves experiències a la banqueta, Carreras també va ser comentarista de transmissions de futbol per TV3 l'any 2015.      

Lluís Carreras tindrà Sergio Dorado com a segon entrenador i la presentació oficial del nou entrenador grana serà dilluns 21, a partir de les 12:30 hores, a la sala de premsa del Nou Estadi.

Anar al contingut