Després de l'embolic, Lluís Carreras retornarà a Mallorca.
Futbol

Lluís Carreras, ara sí, es converteix en el substitut de José Luis Oltra al Mallorca

Finalment, ja és un fet. Lluís Carreras substituirà José Luis Oltra en la banqueta del Mallorca, segons ha confirmat aquest dimecres al vespre el president del club balear, Gabriel Cerdà.

Actualitzat

Finalment, ja és un fet. Lluís Carreras substituirà José Luis Oltra en la banqueta del Mallorca, segons ha confirmat aquest dimecres a la nit el president del club balear, Gabriel Cerdà.

Carreras era un dels principals candidats per dirigir el primer equip mallorquinista i, de fet, la seva contractació va ser anunciada dilluns pel club balear, encara que després la seva contractació va quedar paralitzada pel desacord entre els dos principals accionistes, Llorenç Serra Ferrer i Utz Classen.

Aquest dimecres, després d'un llarg Consell d'Administració, el Mallorca ha anunciat de manera oficial que Carreras era l'escollit per dirigir l'equip fins al final de la temporada. Un altre dels candidats era l'exfutbolista Miquel Àngel Nadal.

L'exentrenador del Sabadell i exfutbolista del Barça, el Mallorca i l'Alabès comptarà amb el porter argentí també ex del Barça Roberto Bonano com a segon entrenador.

Oltra va ser acomiadat verbalment dilluns, però ha hagut de dirigir les sessions d'entrenament d'ahir, dimarts, i d'avui.

Cerdà ha declarat que les dues opcions per dirigir el Mallorca des de la banqueta que manejava el club eren "bones", però que al final van prevaler uns informes tècnics favorables a Carreras.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut