Lluís Canut durant un dels programes emesos de l'Efectivament
Futbol

Lluís Canut dirigirà i presentarà aquest vespre l'última edició del programa "Efectivament" a Esport3

L'"Efectivament" tanca una etapa de cinc temporades i mitja en què de dilluns a divendres ha repassat l'actualitat esportiva amb convidats i un debat que ha moderat Lluís Canut

Actualitzat

Lluís Canut dirigirà i presentarà aquest vespre (23.00) l'ultim programa de l'"Efectivament" a Esport3. El programa tanca la persiana amb un total de 1.108 nits durant cinc temporades i mitja en què la flor i nata del barcelonisme ha anat passant pel plató.

El president del Barça Josep Maria Bartomeu i antecessors seus com Sandro Rosell, Joan Laporta i Joan Gaspart, jugadors com Gerard Piqué, Javier Mascherano i Marc Bartra, mites del club com Ronald Koeman, Hristo Stoichkov, José Mari Bakero, Evaristo de Macedo, Charly Rexach, que va acudir el mateix dia de la mort del seu amic Tito Vilanova, Luis Suárez, Juliano Belletti, Eric Abidal, Andoni Zubizarreta i Julio Salinas, aquest com contertulià habitual, han sortit al programa des de 2011.

Il·lustres barcelonistes com Josep Carreras, els germans Muñoz (Estopa) i Carles Sans (Tricicle) també han presumit del seu sentiment culer analitzant l'actualitat, igual que recentment Mauricio Pochettino, Bojan Krkic o Miguel Cardenal, president del Consell Superior d'Esports.

Lluís Canut es felicita per haver contribuït a generar "un espai de referència barcelonista que ha anat més enllà del format de la tertúlia aportant informació de primera mà". El periodista del departament d'esports de TV3 ha estat també al capdavant 'La ràdio en colors', que ha suposat un èxit d'audiència amb una idea importada de la televisió italiana i amb la qual Esport3 ha narrat en directe i sense imatges diversos partits del Barça.

Lluis Canut, un cop finalitzi la temporada de l'"Efectivament", iniciarà un nou projecte que s'estrenarà el primer trimestre de 2017 a Esport3.

Anar al contingut