Actualitat blaugrana

Lluís Bassat assegura que amb la xiulada del Camp Nou ell ja hauria convocat una moció de confiança

Lluís Bassat, principal rival de Joan Laporta a la presidència del Barça l'any 2003, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que si a ell l'hagués xiulat el Camp Nou, ja hauria convocat una moció de confiança. A més, Bassat ha assegurat que l'elecció de Pep Guardiola com a nou entrenador ha servit d'escut a Joan Laporta per aturar els atacs de l'afició.

Actualitzat

S'ha obert la veda. La gestió de Joan laporta els dos últims anys ha provocat el descontentament, les queixes i la mala maror entre una bona part de la massa social del Barça. L'últim personatge, i el més qualificat, que s'ha afegit a aquesta allau és Lluís Bassat, el que va ser màxim rival de Joan laporta a les eleccions del 2003. El reconegut publicista ha visitat Catalunya Ràdio i ha dit que ell, en el lloc de Laporta, convocaria una moció de confiança i que el fixatge de Pep Guardiola és un escut per al president. El de Santpedor formava part de la candidatura de Bassat per ocupar la direcció esportiva el 2003.

Bassat ha afegit també que potser hauria estat millor per a Guardiola haver passat per una secretaria tècnica abans d'asseure's a la banqueta. I finalment, ha indicat que si s'hagués trobat en la situació de Joan Laporta, xiulat pel Camp Nou, ja hauria convocat una moció de confiança.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut