Futbol

L'LFP no decreta una aturada immediata a la Lliga, però no la descarta més endavant

La Lliga Professional reunida a Barcelona rebaixa el to i, de moment, no aturarà la competició

Actualitzat

No hi haurà una plantada al futbol espanyol, almenys de moment. La Lliga de Futbol Professional, reunida en assemblea extraordinària aquest dimecres al Power8 Stadium, ha rebaixat el to de les últimes setmanes i ha decidit no aturar la competició, però no descarta fer-ho si, en un termini raonable, el govern espanyol no aprova un reial decret que permeti regular la negociació col·lectiva dels drets audiovisuals.

El president de l'LFP, Javier Tebas, confia que el govern aprovarà aviat el decret llei que ha de permetre regular la negociació col·lectiva dels drets audiovisuals i dóna un termini "d'uns 10 dies" abans de decidir si l'organisme que ell presideix adopta mesures dràstiques.

"Si hi ha convocatòria de vaga serà per conscienciar a tothom de la importància d'aquest nou contracte de venda de drets televisius centralitzada. Si es fa l'aturada és per aquest motiu, perquè és molt important que tots sàpiguen que el futur del futbol espanyol depèn d'aquest reial decret. Si no s'aconsegueix, el futbol espanyol estarà a la cinquena o la sisena categoria. No descarto cap mena de mesura", ha dit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut