Mateu Lahoz entrega al delegat de l'Espanyol un pal que va caure sobre la gespa del Power8 Stadium
Futbol

L'LFP denunciarà l'Espanyol a Antiviolència per càntics i insults contra el Barça i el llançament d'objectes

Segons ha avançat Catalunya Ràdio, l'organisme que presideix Javier Tebas assegura que té tres vídeos per demostrar els insults contra Messi i el club blaugrana, el llançament d'una pastanaga a Luis Suárez i d'un pal de plàstic i els sons racistes dirigits a Alves i Neymar. Al club blanc-i-blau estan pendents de rebre una sanció exemplar per aquests fets

Actualitzat

La Lliga de Futbol Professional prendrà partit en el derbi català de dissabte al Power8 Stadium i presentarà una denúncia davant del Comitè Antiviolència pel llançament d'objectes, així com els insults i càntics que s'hi van fer contra el F. C. Barcelona i alguns jugadors blaugrana, segons ha avançat Catalunya Ràdio.

L'LFP farà especial èmfasi en els crits dirigits a Leo Messi i que el qualificaven de "subnormal", així com en els dirigits en general al Barça i també en sons racistes dirigits a Dani Alves i Neymar.

En aquesta denúncia també es farà esment al llançament d'una pastanaga a Luis Suárez i al d'un pal de plàstic i no d'alumini que va caure sobre el terreny de joc i que l'àrbitre Mateu Lahoz va retirar i va reflectir a l'acta arbitral. L'organisme que presideix Javier Tebas assegura que té tres vídeos on es poden demostrar aquests fets.

L'Espanyol, pendent d'una sanció exemplar

L'Espanyol està pendent d'una sanció exemplar més que possible per part de la Comissió Antiviolència. Els càntics insultants als jugadors blaugrana i el llançament a la gespa d'un pal de plàstic --i no d'alumini, com va redactar Mateu Lahoz-- poden significar la multa més gran des que es va posar en marxa la nova reglamentació. Si l'Espanyol no identifica els autors dels fets, dijous podria haver-hi la resolució.

Anar al contingut