Copa del Rei

Llevant, Vila-real, Osasuna i Alcorcón es classifiquen per als vuitens de final de la Copa del Rei

Tret de sortida als partits de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. El Llevant, el Vila-real, l'Osasuna i l'Alcorcón ja són als vuitens de la competició.

Tret de sortida als partits de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. El Llevant, el Vila-real, l'Osasuna i l'Alcorcón ja són als vuitens de la competició.

Llevant, 4 - Recreativo, 0

Els granotes han golejat el Recre per 4-0 i se les hauran amb el vencedor de l'eliminatòria entre el Valladolid i el Rayo. Simao, Rubén García, Ivanschitz i Camarasa han marcat els gols dels de Caparrós.

Elx, 0 - Vila-real, 1

Els groguets han vençut al camp de l'Elx per 0-1 gràcies a un golàs de Perbet i s'enfrontaran amb el guanyador del Reial Societat-Algesires.

Osasuna, 1 - Màlaga, 1

Els navarresos passen gràcies al valor doble dels gols en camp contrari (3-3 a La Rosaleda). Weligton, en pròpia porteria, ha marcat el gol "rojillo" i Eliseu ha igualat en la segona part.

Granada, 0 - Alcorcón, 2

Els madrilenys han donat la sorpresa en remuntar un 0-2 al camp d'un rival de Primera. Verdés i Nagore han enviat el partit a la pròrroga, però el marcador no s'ha mogut. El local Murillo ha fallat el penal decisiu i ha permès la classificació de l'Alcorcón, que se les haurà amb el vencedor de l'Espanyol-Jaén.