Jugadors del Lleida i del Sant Andreu celebrant un gol
Futbol

Lleida Esportiu i Sant Andreu busquen el pas als setzens de final de la Copa

L'equip de la Terra Ferma visita l'Ebre (17.00, Esport3) i els andreuencs reben el Calahorra en l'última eliminatòria a partit únic

Actualitzat

Dos equips catalans, Lleida Esportiu i Sant Andreu, tenen avui el repte de classificar-se per als setzens de final de la Copa del Rei i garantir-se un enfrontament a doble partit amb un equip de Primera. Abans, però, els esperen 90 minuts que han de resoldre al seu favor.

El Lleida jugarà al camp de l'Ebre (17.00) en un partit que serà transmès en directe per Esport3. Els dos equips es coneixen ja que juguen plegats al Grup 3 de la Segona B. L'equip aragonès, revelació en l'inici de la temporada passada, no ha arrencat gens bé aquesta campanya i és el cuer. No ha guanyat a la Lliga i només compta un triomf en els 10 partits que ha jugat en totes les competicions. Els de Gerard Albadalejo, actualment en zona de play-off d'ascens, volen aprofitar el mal moment dels aragonesos, als quals ja van guanyar en Lliga (2-1) al Camp d'Esports a principis de setembre.

El Sant Andreu, després de dues classificacions èpiques en les rondes anteriors davant el Cornellà i el Gernika, és un dels pocs equips de Tercera que encara sobreviuen i ara busca el premi gros de rebre un Primera. Però per aconseguir-ho ha de superar el Calahorra (20.30), de Segona B. S'espera una bona entrada al Narcís Sala.     

Anar al contingut