La selecció d'Iran no podrà fer-se "selfies" amb la grada. (Foto: Reuters)
La selecció de l'Iran no podrà fer-se "selfies" amb la grada. (Foto: Reuters)
Futbol

L'Iran sancionarà els futbolistes que es facin "selfies" amb aficionades durant la Copa d'Àsia a Austràlia

La Federació de Futbol de l'Iran ha comunicat que ha prohibit als jugadors de la selecció que es facin "selfies" amb dones aficionades, ja que "elles poden utilitzar les fotografies per demanar un rescat al nostre país o per demandar els jugadors per assetjament"

Actualitzat

La Federació de Futbol de l'Iran ha decidit que prohibirà als jugadors de la selecció que es facin "selfies" amb les aficionades durant la Copa d'Àsia que s'està jugant a Austràlia.

El cap del comitè disciplinari de la federació, Ali Akbar, en declaracions al rotatiu anglès "The Telegraph", ha explicat els motius que l'han portat a prendre aquesta decisió: "Elles poden utilitzar aquestes fotografies per demanar un rescat al nostre país o per demandar els jugadors per assetjament". Tot i això, els futbolistes iranians de moment estaran vigilats des de la distància, ja que la Federació ha confirmat que no ha enviat a cap representant a Austràlia per controlar la situació.

Cal recordar que a l'Iran les dones tenen prohibit assistir als esdeveniments esportius, i per aquest motiu han aprofitat la Copa d'Àsia 2015 a Austràlia per animar el seu equip a les grades. Les seguidores, a més, porten una indumentària molt estiuenca per les altes temperatures del país australià, que contrasta amb la roba que porten les dones a l'Iran.

 

Anar al contingut