Futbol

L'Iran anuncia que el seu nou seleccionador és Javier Clemente tot i que ell ho desmenteix

Javier Clemente podria convertir-se ben aviat en el nou seleccionador d'Iran. La Federació de Futbol del país asiàtic ha anunciat la contractació del de Barakaldo com a nou entrenador del seu equip nacional per un termini de tres anys i amb l'objectiu immediat de classificar els perses per al Mundial de 2010. Tot i el ressò de la notícia, Clemente ha desmentit l'anunci si bé ha reconegut que ha rebut una oferta dels iranians.

Actualitzat

Javier Clemente podria continuar les seves aventures com a seleccionador internacional i després de ser destituït com a màxim encarregat de Sèrbia ara es podria fer càrrec de l'Iran. Segons ha informat l'agència de notícies ISNA, el de Barakaldo es convertiria en l'entrenador persa amb l'objectiu de classificar l'equip per al Mundial de Sud-àfrica del 2010. El presentarien la setmana que ve i podria debutar el 6 de febrer en un partit de classificació contra Síria.

Així ho ha anunciat el vicepresident de la Federació Iraniana de Futbol, Mehdi Taj, aquest dijous. Després de la destitució del seleccionador Amir Ghalemoeni pel fracàs en l'última Copa Àsia del juliol, l'Iran buscava un nou entrenador per al seu equip nacional. S'havia parlat d'Artur Jorge i de Lottar Mathaus, però finalment l'escollit hauria estat Javier Clemente per una qüestió de sou. El basc hauria signat per tres anys a canvi de 30.000 euros al mes.

Tot i el ressò que ha aconseguit la notícia, el mateix Clemente ha desmentit l'anunci, encara que sí que ha reconegut que sobre de la taula té una oferta de l'Iran. "Encara hi ha moltes coses per parlar i encara no hi ha res signat", ha dit Clemente. El basc va ser destituït recentment com a seleccionador serbi després de no classificar l'equip per a l'Eurocopa, però un mes després inicia una nova aventura -i ja en són moltes: Espanyol, Athletic, Reial Societat, Betis, Espanya...- al futbol asiàtic.

Anar al contingut