Ole Kristian Selnaes, en un acció amb un partit amb el Saint-Étienne (Reuters)
Futbol internacional

L'internacional noruec Ole Kristian Selnaes, sancionat amb onze mesos per insultar un assistent

El futbolista noruec, que milita al Saint-Étienne, es perdrà els pròxims quatre oficials de la seva selecció, dos contra la República Txeca, Irlanda del Nord i l'Azerbaidjan, i també haurà de pagar una multa de 5.000 francs suïssos

Actualitzat

El Comitè de Disciplina de la FIFA ha sancionat amb 11 mesos de suspensió l'internacional noruec Ole Kristian Selnaes per proferir unes paraules ofensives a un dels assistents durant el partit Azerbaidjan-Noruega de la fase de classificació pel Mundial de Rússia 2018.

El futbolista, que milita al Saint Etienne francès, es perdrà els pròxims quatre oficials de la seva selecció, dos contra la República Txeca, un davant Irlanda del Nord i un més contra l'Azerbaidjan, i també haurà de pagar una multa de 5.000 francs suïssos.

Els fets es van produir el 8 d'octubre durant el partit que Noruega va perdre contra l'Azerbaidjan. Un cop al túnel de vestidors, Selnaes es va encarar amb un dels assistents i li va deixar anar paraules ofensives com "sou uns putos merdes", segons va reconèixer un testimoni.

La Federació Noruega de Futbol ha emès un comunicat oficial per demanar a la FIFA tots els detalls del cas i ha afegit unes paraules de disculpa del futbolista: "Demano perdó per les meves paraules després del partit. Però, d'altra banda, estic molt decebut per la sanció, que trobo irracional."

Anar al contingut