Víctor Gutiérrez, jugador del Reial Canoe
Waterpolo

L'internacional espanyol Víctor Gutiérrez surt de l'armari i fa pública la seva homosexualitat

El jugador del Reial Canoe de Madrid, que es perfila com un dels possibles integrants de la llista de preseleccionats per als Jocs Olímpics de Rio de la selecció espanyola, ho ha explicat en una entrevista a la revista "Shangay"

Actualitzat

El waterpolista internacional espanyol Víctor Gutiérrez va fer aquest dilluns pública la seva homosexualitat, ja que, com va assegurar, com a esportista homosexual, "sentia la responsabilitat de donar la cara".
 
"Feia força temps que m'ho pensava, però no em veia amb la maduresa necessària, ni esportiva ni personal. Ara sí. Estic fora de l'armari en el meu entorn. La meva família sap que sóc gai, els meus amics també. I estic vivint d'una manera tan positiva la meva sexualitat que he sentit la responsabilitat de compartir-ho amb els altres", va explicar Gutiérrez en una entrevista concedida a la revista "Shangay".

Víctor Gutiérrez, jugador del Reial Canoe de Madrid, ha participat en els dos últims partits de la selecció espanyola de waterpolo a la Lliga Mundial i es perfila com un dels possibles integrants de la llista de preseleccionats per als Jocs Olímpics de Rio que el seleccionador Gabi Hernández farà pública en les pròximes setmanes.

Anar al contingut