Matías Kruger, durant un partit amb la selecció argentina de futbol sala (@afa)
Futbol sala

L'internacional argentí Matías Kruger mor víctima d'un tràgic accident laboral al metro de Buenos Aires

El jugador del Boca Juniors, de 24 anys, va morir la matinada d'ahir després de patir una sobrecàrrega elèctrica mentre exercia la seva feina com a operari del metro de Buenos Aires

Actualitzat

El futbol sala argentí està de dol per la tràgica mort de Matías Kruger la passada matinada. El jugador de Boca Júniors i internacional amb la selecció del seu país ha mort als 24 anys víctima d'un accident laboral.

Kruger treballava com a operari al metro de Buenos Aires i va morir víctima d'una sobrecàrrega elèctrica mentre exercia la seva feina, segons ha informat al seu compte de Ttwitter l'empresa Metrovías, que també ha informat que s'ha obert una investigació per esclarir les causes de la tragèdia.

El Boca Júniors també ha lamentat la mort de Kruger en un comunicat: "Boca expressa el seu dolor per la mort de Matías Kruger, jugador de futsal de Boca, i li transmet el seu condol a la família". A les nombroses mostres de dolor i condol per la mort de Kruger s'ha sumat el futbolista argentí del FC Barcelona, Javier Mascherano, que ha escrit un missatge a través de les xarxes socials.

Kruger va formar part de la preselecció del combinat argentí pel passat Mundial de Colòmbia, tot i que finalment va ser descartat i no va formar part de l'equip que es va proclamar campió del món.

Anar al contingut