Lliga de Campions

L'Inter passa com a primer del grup B i el Benfica ja és als vuitens de final

Cinquena i penúltima jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Al grup B, l'Inter, que va empatar 1-1 al camp del Trabzonspor, es va classificar abans de jugar gràcies al triomf del Lilla al camp del CSKA de Moscou per 0-2. Els francesos recuperen les opcions de passar als 8ns i els italians ja són primers de grup. Al C, el Benfica s' ha classificat després d'empatar 2-2 al camp del Manchester United. Els anglesos se la jugaran a l'estadi del Basilea l'última jornada. Els suïssos van superar l'Otelul Galati romanès a domicili per 2-3.

Actualitzat
Grup C

ManU, 2 - Benfica, 2
El Benfica ha aconseguit la classificació per als vuitens al millor escenari possible, el teatre dels somnis. Jones es va fer el zero a un en pròpia porteria però després els anglesos van remuntar. Berbatov, que juga poquíssim aquesta temporada, va fer l'empat, i Fletcher va fer el dos a un després d'una centrada d'Evra. Però el Benfica no es va rendir i un conegut de la lliga espanyola, Pablo Aimar, va acabar fent l'empat que col·loca els portuguesos entre els 16 millors d'Europa.

Otelul, 2 - Basilea, 3
El partit amb menys transcendència de la jornada es va jugar a Bucarest. El Basilea va solucionar la papereta a la primera part amb tres gols que li donen moltes opcions a l'última jornada. Ara és tercer però si guanya el ManU es classificarà i, atenció, deixarà els de Ferguson fora de la Champions. Seria la gran bomba d'aquesta edició. L'Otelul Galati va maquillar el resultat a la segona part amb dos gols, el doble dels que havia fet en els quatre partits anteriors.

Grup B

Trabzonspor, 1 - Inter, 1
L'Inter de la Champions és més fiable que el de la Lliga. A Turquia va aconseguir un empat que el classifica matemàticament com a campió del seu grup. El gol d'Álvarez el va contrarestar després Halil Altintop, el germà bessó del jugador del Madrid. El Trabzonspor ara és segon.

CSKA, 0 - Lilla, 2
El Trabzonspor haurà de lluitar fins a l'última jornada perquè el CSKA es troba a un punt i el Lilla, després de la seva victòria a Rússia amb golàs en pròpia porteria de Berezutski, també. Després Pape Sow va aprofitar un rebot per fer el zero a dos.
Anar al contingut