Champions

L'Inter no dóna opció al CSKA (0-1) i es classifica per a les semifinals

L'Inter de Milà s'ha classificat per a les semifinals de la Lliga de Campions. L'equip de Mourinho va guanyar al camp del CSKA de Moscou per 0-1 i va segellar l'accés a la penúltima ronda del torneig. Un gol matiner de l'holandès Sneijder en el minut 6 va deixar sense opcions els russos, que ja havien perdut per la mínima a Itàlia. El CSKA, que va jugar pràcticament tota la segona meitat en inferioritat numèrica per expulsió d'Odiah, no va pressionar els "neroazzurri", que van aconseguir una classificació plàcida.

Actualitzat
En el minut 6, gol d'Sneijder i es va acabar el partit. L'Inter només era físicament present sobre la gespa de l'estadi Luznhiki. Mentalment, ja estava pensant en les semifinals. La diana de l'holandès, que era dubte abans del partit, va adormir un partit lent, amb poques oportunitats i amb un CSKA que gairebé no va existir.

Ni l'expulsió d'Odiah per dues grogues, després de fer volar Eto'o, va servir per canviar la dinàmica. Cal destacar la cara de Mourinho, que les quatre vegades que ha buscat les semifinals de la Champions ho ha aconseguit, i del porter Akinfeev, que ha deixat clar que és un dels millors que hi ha actualment en el futbol europeu.

Anar al contingut