Futbol Sala

L'Inter Movistar derrota El Pozo Múrcia (4-3) en el primer partit de la final de la Lliga de Futbol Sala

L'Inter Movistar s'ha imposat a El Pozo Múrcia després d'una pròrroga (4-3) en el primer enfrontament de la final de la Lliga Nacional de Futbol Sala, que es juga al millor de cinc partits. Els dos equips s'han disputat set vegades el títol de Lliga, l'última fa 5 anys.

L'Inter Movistar s'ha imposat a El Pozo Múrcia després d'una pròrroga (4-3) en el primer enfrontament de la final de la Lliga Nacional de Futbol Sala, que es juga al millor de 5 partits. Els dos equips s'han disputat 7 vegades el títol de Lliga, l'última fa 5 anys.

Els d'Alcalá de Henares s'han avançat 2 a 0 en el marcador amb gols de Ricardinho i Bateria. Dos minuts abans del descans, un actiu Àlex ha marcat el primer gol dels murcians. El mateix jugador ha liderat la reacció visitant i han capgirat el marcador en la represa amb dues dianes més, fins al 2 a 3. A 5 minuts del final del temps reglamentari, Cardinal ha empatat un duel que s'ha hagut de resoldre en la pròrroga.

Bateria ha estat l'autor del gol que ha donat el primer punt en aquesta final a l'Interviú Movistar. El brasiler ja havia estat el botxí d'ElPozo Múrcia en la final de la Copa d'Espanya d'aquest any, jugada al març a Logronyo. Demà, diumenge, a partir de les 17:00 es jugarà el segon partit de la sèrie.