Lliga de Campions

L'Inter i el Bayern vetllen les armes a Madrid abans d'afrontar la final de la Champions al Bernabéu

A Madrid ja està tot a punt per la final de la Lliga de Campions que es disputarà aquest dissabte al Bernabéu. Serà un duel apassionant que enfrontarà l'Inter de Milà i el Bayern de Munic. Una final que TV3 oferirà en directe i que es podria qualificar com la final dels "ex", d'exjugadors i d'exentrenadors amb passat blaugrana com són José Mourinho i Louis Van Gaal, a més de l'holandès Mark van Bommel, que va guanyar la Champions amb el Barça a París. La batalla de geni a les banquetes està assegurada amb dos tècnics amb un fort temperament que buscaran la conquesta de la triple corona després de guanyar la Lliga i la Copa a Itàlia i Alemanya, respectivament.

Actualitzat
Cap dels dos equips partia com a favorit a l'inici de la competició, però els seus entrenadors han sabut imposar els seus estils de joc i tenen l'èxit molt a prop. Van Gaal i Mourinho es van conèixer fa més d'una dècada a Barcelona. L'holandès era el mestre, i el portuguès, l'alumne. Aquest dissabte s'enfrontaran pel títol més important de clubs i ho faran amb un enorme respecte i gran admiració mútua. El seu pas pel Barça els va marcar a tots dos.

Es diu que Mourinho té un peu i mig al Madrid, però el tècnic de l'Inter no ho ha donat per fet. Assegura que, del club blanc, només en coneix la història, ni la filosofia ni la forma de treballar. Però que, ara per ara, no hi ha res que li pugui fer desviar l'atenció.

La realització, de TV3

Trenta-quatre càmeres a dins i a fora de l'estadi. Setanta-cinc cadenes de televisió que emetran el senyal que enviï TV3 en directe. I una audiència potencial de 280 milions d'espectadors. Una aventura al·lucinant que lidera Televisió de Catalunya i que comença en un dels punts més alts de Madrid.

A la terrassa d'aquest edifici hi ha la càmera més alta de totes. És a més de cent metres d'alçada. I, des d'aquí, a volar fins al Bernabéu. El primer que trobem és també el més sorprenent. Una càmera que penja? Doncs sí, és l'Spider Cam, responsable d'imatges absolutament sorprenents i que ofereixen una perspectiva nova de l'espectacle, com si estiguéssim sobrevolant l'estadi. A més, hi ha cinc càmeres superlentes, un helicòpter, càmeres en 3D i una d'ultralenta, capaç de gravar fins a mil imatges per segon.

TV3 és l'encarregada de la producció i la realització del senyal per a tot el món. Un equip de més de cent persones hi treballa des de fa mesos. Al Bernabéu, aquests dies se sent parlar català molt sovint. TV3 ho té tot a punt. Només queda que els jugadors donin un gran espectacle. L'objectiu s'ho val.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut